KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Studiespesialisering

Velg studiespesialisering på KVN! 

Studiespesialisering er treårig, og skal forberede deg til videre studier på universitet og høgskoler. Du kan velge fordypning i realfag eller språk- og samfunnsfag. Du velger fordyping etter hva du liker, og hva du trenger.  På KVN får du trening i å bli en selvstendig student, og får tett oppfølging i mindre grupper med godt kvalifiserte lærereStudiespesialisering fins over hele landet. Så hvorfor skal du velge å ta det på NesnDet enkle svaret på det er: Her lærer du mer enn bare fag. Verden er ikke delt inn i fag. ;)

Ny læreplan fra 2020 (Fagfornyelsen) vektlegger dybdelæring og fokus på tverrfaglige emner.

Disse handler om demokrati og medborgerskap, bærekraftig utvikling, samt folkehelse og livsmestring. 

Dette kan vi på KVN!

 

Toppidrett

Ønsker du å kombinere studie med toppidrett, så gir KVN deg mulighet til å satse på egen indrett i tillegg til studier.  KVN tilbyr blant annet e-sport, skyting, fotball og badminton.


Studiespesialisering skal forberede deg til videre studier på høgskole eller universitet. På KVN tilbyr vi fordypning i realfag og språk/samfunnsfag.  Mulighetene er mange, og etter studiespesialisering sitter du igjen med nyttig kunnskap og bred kompetanse for videre studier.

Bor det en forsker i deg?

En felles satsning vil være det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling.  Bli med når vi flytter klasserommet ut i naturen, drar på tur for å utforske hvordan det står til med kysten vår.   Hvor mye plast finner vi på strendene våre?  Hvordan står det til med fisken, tareskogen og fuglelivet?  Vær med på et spennende forskningsprosjekt i starten av skoleåret der du er forskeren. Prosjekt plast! 

Tett oppfølging, faglig og sosialt

Ønsker du å gå på en skole der du ikke forsvinner i mengden?  En skole som utfordrer deg og stiller krav?  Da er KVN et godt alternativ.  Her får du god oppfølging av lærerne i mindre grupper.  Du blir fort kjent med lærer og medelever.  KVN er en skole hvor vi opplever at det er lett å få seg venner.  Mye av grunnen er at vi gjør mye sammen både på og utenfor skolen.


Film fra høsttur med vg1Del dette innlegget

Navigering

Leave a Reply

Nylige innlegg

Høsttur til Tomma

Høsttur til Tomma

Leave review
Les mer
Opplev Helgeland

Opplev Helgeland

Leave review
Vi starter skoleåret med å dra på tur med Vg1
Les mer
Anbefaling fra tidligere elever

Anbefaling fra tidligere elever

Leave review
Hvordan er det å være elev her?
Les mer
Mangler du skoleplass?

Mangler du skoleplass?

Leave review
KVN har ledige skoleplasser til høsten
Les mer

Populære innlegg

Mangler du skoleplass?

Mangler du skoleplass?

Leave review
KVN har ledige skoleplasser til høsten
Les mer

Emneord

Følg oss

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole