KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Helse- og oppvekstfag

Ønsker du å jobbe med mennesker og i tillegg være sikret jobb etter endt utdanning? Da er helse- og oppvekstfag noe for deg. I dag er det en stor mangel på arbeidskraft innen helsefag. 

Her vil du lære om helsefremmende arbeid, fysisk og psykisk helse, hvordan kroppen er oppbygd, kommunikasjon og samhandling, barn og unges utvikling, kosthold, ernæring og hygiene. På helsefag blir du kvalifisert til et yrke der du utgjør en forskjell i menneskers liv. Du blir godt rustet for videre jobb og studier innen fagfelt med menneskelige relasjoner.


Lær å bli en livredder

Visste du at de fleste brannvesen i Norge har flere oppdrag som gjelder akutt helsehjelp enn oppdrag som gjelder brann? Aller flest utrykninger har brannvesenet til trafikkulykker. I svært mange tilfeller samarbeider brann, ambulanse og politi. Uansett hva du bestemmer deg for å utdanne deg til senere, vil du i løpet av dette skoleåret få god kjennskap til hvordan brannvesen, ambulanse og politi arbeider med.


Unik utdanning i Norge

Du finner Helse- og oppvekstfag Vg1 mange steder i Norge, men Helse- og opvekstfag med livredning Vg1 finner du bare på KVN. Sammen med ansatte i brannvesen, Røde Kors, helsetjenesten og politiet, kan KVN tilby en av de mest spennende og interessante Vg1-kursene i landet.


Førstehjelp og redningstjeneste

Vi starter året med et grunnleggende førstehjelpskurs med livredding, så fortsetter vi videre med mange spennende og praktiske øvelser som gjør oss i stand til å være med å redde liv. 

Testimonials

Elever om Helse- og sosialfag

Jeg gikk helse og oppvekstfag + helsefagarbeider. Overgangen fra mye praktisk arbeid til masse teori er tøff. Men, med lærerne vi har hatt på KVN så er overgangen blitt mykere. Man får god erfaring på helse og oppvekst om mennesker og kommunikasjon. Og lærer seg gode studievaner på påbygg. Derfor anbefaler jeg å gå den retningen på KVN.

Victoria Pedersen

Jeg synes at helsefag var veldig koselig og lærerikt. Og overgangen fra helse til påbygg var skummelt, men fullt overkommelig. Alle tre årene på KVN har vært fantastiske.

Michelle Molander

Del dette innlegget

Navigering

Leave a Reply

Nylige innlegg

Høsttur til Tomma

Høsttur til Tomma

Leave review
Les mer
Opplev Helgeland

Opplev Helgeland

Leave review
Vi starter skoleåret med å dra på tur med Vg1
Les mer
Anbefaling fra tidligere elever

Anbefaling fra tidligere elever

Leave review
Hvordan er det å være elev her?
Les mer
Mangler du skoleplass?

Mangler du skoleplass?

Leave review
KVN har ledige skoleplasser til høsten
Les mer

Populære innlegg

Mangler du skoleplass?

Mangler du skoleplass?

Leave review
KVN har ledige skoleplasser til høsten
Les mer

Emneord

Følg oss

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole