KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Vår e-sportlærer - i verdensklasse

KIM-ERIK "ZAROTAN" AANES

Startet sin første bedrift som 17-åring, en internettkafe. Spilte deretter Warcraft 3 på toppnivå i Europa. Fant etter hvert ut at hans store styrke  var som spillanalytiker og "player management".  Dette gjorde han freelance i noen år med lag helt opp til Tier 1-nivå i spill som Counter-Strike, Stracraft, Heartstone og mange flere, før han gikk videre og startet sin første org i 2010.

Målet til Kim-Erik har alltid vært å bygge opp nye lineups, for så å hjelpe dem inn i større lag. Kim-Erik er også hyppig brukt som e-sport spesialist for events og show og har vært selv vært leder for over 50 arrangementer i Norge.

I e-sportens barndom startet Kim-Erik Gamer's Paradise, nå kjent som Telialigaen, den største e-sportligaen i Norge. Han fikk Coca-Cola med på laget, som igjen fikk med Gamer.no, som nå har overtatt ansvaret for arrangementet.


Kim-Erik har vært CEO/Manager i GamersLeague eSports med over 30 nasjonale mesterskap i mange forskjellige spill som CSGO, Starcraft, LoL, Track Mania og HearthStone. Her var de det første laget noensinne til å ha 2 spillere i "top 8 finals" i Blizzards HS majors. Deres HeartStone og StarCraft lineup var rangert som top 5 i Europa i 3 år, og de deltok aldri i et Norsk LAN uten å vinne. Han var med på å oppnå tredjeplass i ESWC, andreplass i SLTV Proseries, to tredjeplasser i Gosuleague Pro I Dota 2. Han har solgt lag/spillere til orgs som Fnatic, Team Liquid, MYM, Dignitas og flere andre.


Nå er Kim-Erik engasjert i Ronin Horde med to seire i polsk CSGO skoleliga før lineup'en ble plukket opp av andre lag. Andreplass i Copenhagen GFames i APEX Legends kan nevnes, for ikke å glemme at han er leder for et lag som er rangert som et av de beste i Europa i PUBG.

Del dette innlegget

Navigering

Leave a Reply

KVN videregående skole