KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Aktiviteter

Det er mye som skjer i regi av KVN for å skape et godt møtested for elever. Vi arrangerer blant annet Indoorcup, miljøkvelder, leksekafe,kveldsmat, KVN-trim, adventsstund og juleball. De fleste tilbudene er gratis og du trenger bare å møte opp.

KVN indoorcup

KVN INDOORCUP er en hel helg satt av til bare fotball. År etter år har ungdommer fra hele Helgeland reist til Nesna for å delta og kjempe om årets pokal. Det er andreklassingene på KVN som arrangerer og planlegger cupen, noe de fleste ser tilbake på som en lærerik opplevelse. I år er cupen satt fra fredag 31. januar til søndag 1. februar. Les mer om dette på: http://indoor.kvn.no


IMG 1329


Leksekafe

Sliter du med en oppgave? KVN har leksekafe hver tirsdag klokken 18.00, et sosialt og faglig tilbud mange benytter seg av. Her er det lærerne selv som stiller opp for å hjelpe deg med leksene, og KVN får mye skryt av elever som blant annet sier: «For oss som bor alene på hybel og ikke har foreldre som kan hjelpe oss, er dette et flott tilbud. Er du heldig serveres det varme vafler med syltetøy på leksekafe. Velkommen!


EB7F0247


Kveldsmatprat

For første gang har vi startet opp med «Kveldsmatprat» - en kveld med fokus på samtale og mat. Kveldsmatprat starter rett etter leksekafe ved at man inviteres til å spise kveldsmat sammen med andre. Formålet er å skape en trygg og god ramme for sosialt samvær ved å spise og snakke sammen. Et godt tilbud for en hybelboer som sitter mye for seg selv.


IMG 4657


Miljøkveld

En gang i måneden er det miljøkveld for hele skolen. Det er elevene selv som arrangerer denne kvelden og opplegget er opp til hver enkel klasse. Noen ganger blir det vist film med et fagrelatert tema, andre ganger er det karaoke, bordtennisturnering og taco som står på programmet.


DSC 0175


Adventsstund

Hvert år er det adventsstund på KVN. En perfekt anledning til å kjøpe de siste julegavene eller komme i den rette julestemninga. Det er juleverksted, julesang, grøtspising, julemusikk, julekaker og julelotteri- Hit kan du ta med foreldre, besteforeldre, søsken og venner.


DSC 0130


Juleball

Det er viktig å pynte seg en gang i blant. Derfor er det stor stas å komme til pyntede lokaler iført kjole eller dress på KVNs årlige juleball. Kvelden rommer for sang, dans og kåring av konge, dronning, årets «førstis»,årets casanova, årets avgangselev osv. En festlig kveld med god stemning!


IMG 0621

Del dette innlegget

Navigasjon

Turer
Forrige

Turer

Leave review
Hvert år drar alle andreklassingene på KVN til Kra...
Les mer
Idrett og friluftsliv
Neste

Idrett og friluftsliv

Leave review
Les mer

Legg igjen en kommentar

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

Turer
Forrige

Turer

Leave review
Hvert år drar alle andreklassingene på KVN til Kra...
Les mer
Idrett og friluftsliv
Neste

Idrett og friluftsliv

Leave review
Les mer
KVN videregående skole