KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Toppidrett

Har du lyst til å satse på idrett samtidig som du går på videregående?  Har du lyst til å få tid til trening i skoletiden.  Da skal du vurdere å ta toppidrett sammen med studiespesialisering på KVN!   Vi har i dag tilbud om Skyting (Rifle DFS), fotball og badminton.  I tillegg kan vi også legge til rette for andre idretter.  I dag har vi svømmere og karateutøvere med i gruppa.


Fasiliteter

På Nesna ligger treningsarenaene vegg i vegg ved skolen.  Her er Innendørshall og skytterbane.  Kunstgressbane og svømmehall på Nord Universitet like ved. 


Faget toppidrett

Faget toppidrett er et 5 timers programfag og består av tre elementer:

  • Treningsplanlegging, med kunnskap om kosthold og restitusjon.
  • Basistrening. Kondisjon, balanse, styrke.
  • Ferdighetsutvikling.  Spesialisering og trening i egen idrett.

Skyting

KVN er den eneste skolen i Nord-Norge med tilbud om rifleskyting.  15 meters banen ligger vegg i vegg med skolen.  Her kan du bli med å trene i et aktivt skyttermiljø som har en av landsdelens beste ungdomsgruppe.


Fotball

KVN har et samarbeid med Nesna IL fotball om toppidrett og trening i skoletiden. I spissen for satsingen er idrettslektor Knut Lyng Hansen som skreddersyr treningsopplegg med utgangspunkt i den enkeltes fysiologi, og hva som er viktig for å lykkes i fotball.  Alle som deltar i programmet, kan trene gratis på Impuls treningssenter også utenfor skoletiden.

Badminton

KVN samarbeider også med badmintongruppa i Nesna IL. De har en av Nord-Norges mest aktive badmintonklubb. Her er det treninger flere dager i uken, og muligheter for å delta på turneringer.  I tillegg til treninger i skoletida, så trener du sammen med andre spillere i klubben på kveldstid og i helgene

Del dette innlegget

Navigasjon

Legg igjen en kommentar

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole