KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Om Elevheimen

Elevheimen

For noen kan det være skremmende å flytte for seg selv. Det er overraskende mange utfordringer et hybelliv kan by på, men ingenting er så vanskelig at du ikke får det til selv.

Når du flytter, vil du få ansvar for deg selv og din egen trivsel.


KVN og kommunen samarbeider om Elevheimen. Her kan du bo sammen med elever i samme klasse til en meget snill pris. For skoleåret 2021-22 koster det bare 2000 kroner i måneden for å bo på Elevheimen, og vi kan tilby gratis frokost på skolen, leksehjelp og kurs for hybelboere. Da har du mye igjen av borteboerstipendet på 4700 kroner.

På Elevheimen vil dere få noe tilsyn av voksne, og det går an å ringe for å få hjelp.  En husmor har ansvaret for å følge opp elevene som bor der, og kan også kontakes om det er noen som er syk og trenger oppfølging.


Det bor i fire elever i hver oppgang. Alle får enkeltrom, men deler på et bad og to toaletter. Fellesrom er kjøkken og stue. Elevene har selv ansvar for for renhold av fellesrom. 

Internett er via fiber har bra kvalitet!


Du trenger bare å ha med deg tannbørste, håndkle og sengetøy til Nesna.

Kjøkkenet er enkelt utstyrt så her kan du supplere litt selv. Seng, skrivepult, stol og kjøleskap er på hybelen. Venner for livet får du også.

KVN - Et godt sted å være – et godt sted å lære

Del dette innlegget

Navigasjon

Legg igjen en kommentar

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole