KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Velkommen til skolestart

Vi på KVN ønsker alle våre elever velkommen til nytt skoleår!

Torsdag 19.august kl.10:00 samles vi til en åpningsfest i anledning første skoledag.

I forhold til korona, er skolen på grønt nivå.  Men fortsatt er det viktig å holde avstand der det er mulig og har du symptomer på korona eller har vært i kontakt med noen som har det skal du ikke møte på skolen, men gi beskjed.

Som skole vil vi være opptatt av å legge forholdene til rette for et godt læringsmiljø. Vi vil prioritere å dra på tur med de ulike klassene for å bli kjent og bygge fellesskap.  For Vg1 klassene så blir det overnatting og aktivt program en av de første ukene. Dere trenger da turtøy og sovepose/ liggeunderlag.   


Vi ønsker å invitere alle hybelboere til en samling første uka.  Det er alltid en ekstra utfordring å flytte på hybel.  Hybler på Elevheimen har noe oppfølging av miljøarbeider ved KVN.  Her er det fortsatt noen ledige hybler.


Som elev ved KVN får du lånt alt av skolebøker på skolen.  Du får også lånt en skole- PC og skolesekk så lenge du er elev ved skolen.   Du må selv holde skrivesaker og skrivebøker. Til kroppsøvingsfaget er det krav om eget gymtøy og sko (hallsko).  Det er dusj i flerbrukshallen. Timeplanen blir delt ut ved skoleårets start. En normal skoledag er på inntil 8 timer og begynner kl. 8.20 og slutter senest kl. 16.00. Alle rettighetselever får stipend, også de som ikke får borteboerstipend. Hvis du ikke allerede har søkt, logg deg inn på www.lanekassen.no og send din søknad der.


Foreldremøte for Vg1 og Vg2 er planlagt onsdag den 15. september kl. 18.00. 


Skulle det fortsatt være noe du lurer på, ta kontakt med skolen på telefon 75 06 60 00 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Dere kan også følge oss www.kvn.no og på Facebook (@kvnface).Vel møtt til et spennende skoleår!
Med hilsen
Finn Olav Konow, rektor

Del dette innlegget

Navigering

Legg igjen en kommentar

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole